<u>Előzetesben a meggyilkolt képviselő fia</u>

<b>Debrecen</b> - Előzetes letartóztatásba helyezte a rendőrség a tavaly meggyilkolt debreceni képviselő, Balla Irma fiát. A 29 éves <em>S. Sándort</em> kedden kora reggel fogták el fővárosi lakásában.

nincs nev

S. Sándor korábban tudott magának alibit igazolni, most mégis meggyanúsították, s kétmillió forint óvadék ellenében sem helyezték szabadlábra – közli az Origo. Az előzetes letartóztatásban lévő fiú idáig nem tett vallomást. 

Balla Irmát tavaly április 6-án brutális körülmények között verték agyon saját otthonában. A holttestet egy nappal később fia találta meg, ő értesítette a rendőrséget. Már a nyomozás elején felfigyelt rá a rendőrség, mint esetleges elkövetőre, de akkor még sikerült alibit igazolnia. Később több mint kétszáz tanúmeghallgatás történt az ügyben, s bár a rendőrség már múlt év novemberében közölte, hogy konkrét gyanúsítottja van a gyilkosságnak, Balla Irma fiát csak kedden nevezték meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!