Bulvár

2016.12.31. 10:46

Mindenki ki akarja nyírni Bruce Willist - Videó

A 2013-as Everybody Wants to Kill Bruce 1 után elérkezett az akciófilm-mashup második felvonása. Vigyázat, sírva nevetős!

2013-ban bejárta az internetet az akciófilmek tucatjaiból összevágott ">Everybody Wants to Kill Bruce 1, amely pontosan arról szólt, amiről a címe árulkodik, azaz mindenki ki akarta csinálni benne Bruce Willist. Most, közel négy évvel később az első részt is alkotó francia filmes, Pierre-Alexandre Chauvat jóvoltából megérkezett a folytatás-írja a 24.hu.

Az Everybody Wants To Kill Bruce 2-ben Chauvat ismét briliáns vágások sorozataival kápráztat el bennünket, így történhet meg az, hogy még a koherens történetszerűséggel is rendelkező mashupban többek között Az ötödik elemA Wall Street farkasa, az Égető bizonyítékA Bourne-ultimátumA közellenség, a Die Hard – Drágább, mint az életed, a BosszúállókA nagy Lebowski, a Looper – A jövő gyilkosa, a Ponyvaregény, a Vaskabátok, a Párbaj, a Mad Max: A harag útja és az Armageddon képsorai találkoznak egymással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!