Bulvár

2014.01.11. 14:35

A hazai mozik toplistája

A Wall Street farkasa vezette a hazai mozik nézettségi listáját az év első hetében, január 2-a és 8-a között csaknem 72 ezren váltottak rá jegyet.

Szente Ottó

Martin Scorsese legújabb filmje életrajzi dráma, Leonardo DiCaprio személyesíti meg az élet ihlette főszereplőt, a pénzt és az élvezeteket hajszoló brókert. A film hazai bemutatója december 26-án volt, két hét alatt összesen 155 ezren nézték meg.

A második helyre a 47 Ronin került, az amerikai fantasztikus kalandfilmet – Keanu Reeves játssza a főszerepet – az említett héten 38 ezren látták, a december 26-ai bemutató óta 120 ezren voltak rá kíváncsiak.

A harmadik helyen A hobbit – Smaug pusztasága áll, 35 ezer nézővel, a december 12-ei bemutató óta viszont már több mint 330 ezren látták a mozikban. A 300 ezres nézőszám felé közelít a Jégvarázs című animációs film is, amely a negyedik helyen állt az év első hetében.

Jelentős siker a magyar Coming out is – Csányi Sándor a főszereplő –, a december 5-ei bemutató óta több mint 108 ezren váltottak rá jegyet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!