Bulvár

2013.05.15. 06:40

"Kib*szott híradó" - Szebeni István káromkodott a Híradóban

"Úgy utálom, hogy tíz perccel átcsúszik ez a kib*szott híradó, és itt ezzel kell szórakozni - mondta Szebeni István élő adásban az esti Híradóban.

Szebeni István a Szita Bence-gyilkosságról készült riportot konferálta fel, amikor azt gondolta, átvált az élő beszéd, kimondta, ami a szívét nyomta. A hang azonban élő adásban maradt: "Tudtam, amikor már kimondtam, hogy a tegnap az meg ma. Úgy utálom, hogy tíz perccel átcsúszik ez a kib*szott híradó, és itt ezzel kell szórakozni. Nem baj az a lényeg, hogy az Aranyág még időben lemegy előtte."

Az MTVA megszüntette Szebeni István és három kollégája munkaviszonyát

Megszüntette Szebeni István és három további munkatárs munkaviszonyát szerdán a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) - tájékoztatta az MTI-t az MTVA. A műsorvezető, valamint két belső és egy külső munkatárs munkaviszonyát az MTVA gyorsított vizsgálatának eredményeképp szüntette meg - közölték. A vizsgálat megállapította, hogy az ominózus adás szerkesztője, továbbá az adáslebonyolítás két érintett munkatársa is felelős a hétfő éjszakai Híradó elfogadhatatlan 10 másodpercének adásba kerüléséért. Az MTVA álláspontja továbbra is változatlan: sem élő adásban, sem stúdióban, sem felvételről bejátszott, sem pedig a kollégák közti kommunikációban nem elfogadott az ott tanúsított magatartás.

Az elhangzottakért az MTVA a Híradó nézőinek elnézését kéri.

A műsorvezető elismerte, hogy nagyot hibázott. Azonban nem érti, hogy ez hogyan kerülhetett adásba, ugyanis a műsor felvételről ment - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!