Bulvár

2013.02.25. 10:00

Fotók, videó: az Oscar dívái és ruhakölteményeik

Elképesztő ruhákban pózoltak az idei Oscar vörös szőnyegén a hölgyek. Cicivillantás most nem volt, inkább a nagyestélyieké volt a főszerep.

LiveInfo

A színésznők ismét kitettek magukért a 85. Oscar-díjkiosztón. Charlize Theron egy fehér Dior Haute Couture ruhát viselt. Jane Fonda egy aranyszálakkal díszített sárga Versace ruhában ragyogott. Kerry Washington pedig egy korall Miu Miu ruhát választott. A 43 éves Catherine Zeta Jones egy Zuhair Murad aranyruhában tündökölt, míg Reese Witherspoon egy sötétkék Louis Vuiton estélyiben mutatta meg bájait.

Videó:

 

A legfiatalabb

Quvenzhané Wallis 9 évesen vonult fel a vörös szőnyegen, mint a "Legjobb női főszereplő"-díj egyik jelöltje. A pöttöm kislány úgy nézett ki, mint egy kis hercegnő gyönyörű kék ruhájában. A kutyás táskájáról még az Oscar gálán sem mondott le. Hercegnőségből ötös!

Fotó: Europress Fotóügynökség

A legidősebb

Emmanuelle Riva 86 évesen lett jelölve Oscarra, a Legjobb női főszereplő címre. Színészi alakítása előtt leemeljük a kalapunkat, de a ruhája olyan volt, mint egy diplomaosztós talár. A kékes-zöld viszont nagyon jó választás volt!

Fotó: Europress Fotóügynökség

A legkihívóbb

Az idei Oscar-gálán nem volt jellemző a cicimutogatás, azért kivételek mindig akadnak. Brandi Glanville ruhája olyan volt, mintha lecsúszott volna, ha rálépett volna a végére, akkor aztán lett volna címlapsztori. A ruha alja azonban nagyon szép!

Fotó: Europress Fotóügynökség

A legnőcisebb

Fehér, kétrészes, gyönyörű vonalú ruhájával Charlize Theron minden szempárt magára vont. Nálunk Ő a Nő!

Fotó: Europress Fotóügynökség

A legelegánsabb

Salma Hayek fekete bársony ruhája tökéletesen kiemelte a színésznő meseszép alakját. A díszes nyakrész pedig igazán feldobta az önmagában egyszerű ruhát.

Fotó: Europress Fotóügynökség

A legszebbek

Nálunk Jennifer Aniston piros és Jennifer Lawrence fehér báliruhája vitte a pálmát - bár utóbbinak meggyűlt a baja a lépcsőn vele. Nálunk ők a díva-győztesek!

Fotó: Europress Fotóügynökség

Fotó: Europress Fotóügynökség

További képeket itt talál:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!