Bulvár

2012.11.12. 11:38

Második albumát jelenteti meg Marina & The Diamonds

Április végén kerül a boltokba a tavalyi Sziget fesztiválon is fellépett Marina & The Diamond második albuma. Az Electra Heart című nagylemez 12 dalt tartalmaz köztük a Primadonna címűt, amelyhez az első videoklipet forgatták.

Gyuricza Ferenc


A Marina & The Diamonds név mögött rejlő énekesnőt napjaink egyik legtehetségesebb brit előadójának tartják a kritikusok, így az Electra Heart iránt felfokozott érdeklődés mutatkozik. A nagylemez dalait turné közben vették fel, így a stúdiómunkálatok két külön helyszínen, Londonban és Los Angeles-ben készültek. A dalszerzők és a közreműködők között volt a korábban Katy Perry-vel együtt dolgozó Dr. Luke, a Madonna karrierjét is segítő Rick Nowels, a Sneaker Pimps tagja, Liam Howe, valamint a Lily Allen lemezein is szereplő Greg Kurstin. Az Electra Heart című album témai között az identitás, a szerelem, az elutasítás és a remény egyaránt szerepel, az énekesnő mindezt tipikus angol humorral és különcséggel tálalja.

- A szövegekben a karaktereket olyan típusokra alapoztam, akiket szerelmes filmekben és darabokban lehet látni - mondta Marina. - Olyan személyekre gondoltam, akik erősek, és van hatalmuk a szerelemben is. Valószínűleg azért, mert nemrégiben engem ejtettek fejre, és ezért nagyon őszinte lett a lemez.

Az album megjelenését követően Marina & The Diamonds turnéra indul, a Coldplay előtt fog fellépni. Az első koncertre május 18-án kerül sor Portugáliában, majd Spanyolország, Franciaország, Olaszország, Svájc, Nagy-Britannia, Dánia, Svédország, Hollandia, Németország, Csehország és Lengyelország következik. A turné utolsó állomása Hannover lesz.


 További zenei hírek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!