Bulvár

2011.11.04. 11:29

Megvan Hasfelmetsző Jack kése?

Hasfelmetsző Jack késének vélnek egy vágószerszámot, amely nemrégiben "szúrt szemet" a gyilkosságsorozat fő gyanúsítottjának hagyatékában.

zaol.hu

  
A 15 centi pengehosszúságú kés Sir John Williams walesi sebészé volt, akinek betegkörébe Viktória királynő is beletartozott. Williams Londonban élt a gyilkosságsorozat idején, majd hirtelen Walesbe távozott. Egy leszármazottja - "szépunokaöccse" -, a 49 éves Tony Williams fedezte fel a gyanús kést, és a minap könyvet jelentetett meg "halhatatlan" rokonáról. A kés egyértelműen sebészi, az örömlányokkal pedig egyértelműen anatómiában nagyon jártas gyilkos végzett.
  
 Sir John Williams 1840-ben született, Hasfelmetsző Jack pedig az öt örömlánnyal 1888-ban végzett. "Szépunokaöccse" szerint azért metszette ki két prostituáltnak is a méhét, mert feleségének nem lehetett gyermeke, sőt, az összes gyilkosságban ez motiválta az orvost, aki végül 86 esztendősen szenderült jobblétre - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!