Bulvár

2011.10.09. 11:11

Rajongóival találkozott a Dirty Slippers

Két rajongójának is lehetőséget biztosított arra a Dirty Slippers, hogy együtt tölthessenek egy kellemes estét az együttes tagjaival. Az egyre népszerűbbé váló gyulai zenekar egy játék során választotta ki a szerencsés nyerteseket.

Gyuricza Ferenc

A Dirty Slippers mindig fontosnak tartotta, hogy közvetlen kapcsolatot alakítsanak ki a rajongóikkal. Novemberben ezért kezdenek egy egyedülálló akcióba: iskolaturnéra indulnak, hogy személyesen beszélgethessenek a diákokkal a méhnyakrák veszélyeiről, valamint a betegség megelőzésének lehetőségeiről. Az együttes tagjai a könnyedebb témák kedvéért is szívesen találkoznak közönségükkel, néhány napja az egyik internetes közösségi portálon indítottak egy játékot, melynek nyerteseit meghívták vacsorázni egy színvonalas békéscsabai étterembe.

- Mindig nagyon örülünk annak, amikor személyesen találkozhatunk a közönségünkkel, s külön öröm látni, hogy ilyen gyönyörű hölgyek is gyarapítják a rajongótáborunkat - mondta a találkozó kapcsán Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers frontembere, aki hozzátette: a zenekar egy hónap múlva startoló iskolaturnéja iránt hatalmas az érdeklődés, ennek kapcsán néhány napon belül egy nagy bejelentésre is készülnek.

A Dirty Slippers november 7-én kezdi iskolaturnéját, mely során többek között Gyula, Békéscsaba, Mezőberény, Szeged, Berettyóújfalu, Debrecen, Szolnok, Dabas, Pécs, Villány, Révkomárom, Bécsújhely, Orosháza, Arad, Nyíregyháza, Hajdúszoboszló, Nyírbátor, Miskolc, Baja, Esztergom és Budapest oktatási intézményeibe is ellátogatnak. A karitatív turné iránt külföldről is nagy az érdeklődés, a zenekart már Ausztriából, Szlovákiából, Romániából és Szerbiából is megkeresték.

 További zenei hírek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!