Bulvár

2011.08.21. 07:14

Medencés buli és bikinis lányok

Látványos divatbemutatóval, hajnalig tartó jó hangulatú, zenés medencés bulival intettek búcsút a fiatalok a nyárnak a minap Nagykanizsán.

Benedek Bálint

A strandos összejövetelt szervező, Massiv School Party (MSP) ifjú csapata ismét kitett magáért, hisz több érdekes programmal színesítette az estét.
Nem először tették ezt, hiszen a nyár kellős közepén a Szabó Márk vezette MSP buli szerviz szabadtéri diszkóval várta a zömében középiskolások alkotta közönséget. Szabó Márk elmondta: a közel két éve útjára indított diákbuli sorozat télen a város legnagyobb diszkójában nagy népszerűségnek örvend.

- Nem teheti meg mindenki, hogy a nyarat a Balaton parton töltse, ezért őket szerettük volna meglepni - folytatta Márk. - Az ötlet maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeket, ugyanis a nagy baráti társaságok többsége olykor még a nyaralását is megszakította a jó party kedvéért.

Vele értett egyet a Kanizsa Uszoda és Strandfürdő igazgatója, Karácsony Károly is, aki szerint a város nyárra szinte teljesen kiürül, ám akik maradnak már sehol sem tudnak szórakozni.

- Tartalommal, s ezáltal emberekkel töltöttük meg a strandot, mely a látogatottságot figyelembe véve mindenkinek nagyon tetszett  mondta Karácsony Károly.


- Természetesen jövőre folytatjuk ezt a kezdeményezést, s szeretnénk tovább bővíteni a repertoárt. A strandröplabdában akár külön bajnokságot is indítanánk, hiszen láthatóan élvezték a srácok.

Utóbbi állítást a győztes, Kamikaze csapatának tagjai: Kahotek Kristóf, Bernát Emil, Kovács György és Szántó Gábor is alátámasztották. Mint elmondták imádnak sportolni és a röpizés rendkívül jó ötletnek tűnt.

- A bikinis lányok tekintetének a kereszttüzében még az is jól tud játszani, aki egyébként csak a focihoz ért - hallottuk a 20 éves fiúktól. - Az összetartó baráti társaságunk a pályán is magára talált, így nem véletlen, hogy aranyérmet szereztünk.

A tinédzser lányok nem csak fiúk, hanem a ritmusos zene és a medence hűs vize miatt érkeztek a nagykanizsai strandra. A 17 éves Süle Bianka szerint a nyáron annyira keveset sütött a nap, hogy minden pillanatot ki kellett használni.

- Osztálytársakkal és barátokkal is összefutottam, így pedig tényleg jó hangulat kerekedett a medence partján - folytatta Bianka. - Sok az ismerős arc, sőt a buli szervezőivel is jóban vagyunk, így a szüleimet sem kellett sokat győzködni, könnyen elengedtek.

A 15 éves Péntek Laura barátjával, Kovács Zoltánnal érkezett. A fiú szerint a balatoni filinget semmi sem pótolhatja, de Szabó Márkék ötletét egyedinek tartja, s örülne, ha jövőre is megrendeznék. Velük érkezett még a 15 éves Vas Klaudia, aki az egész nyarat bulizással töltötte, így a medencés szórakozás már meg sem kottyant neki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!