Bulvár

2010.11.21. 09:48

Bella Levente kislánya, Lelle alig két hete jött a világra (fotókkal)

Egy ország ismerhette meg a fiatalembert a tehetségkutatóból, akinek első szerelme a zene volt. Aztán jött Tímea, a második szerelem, most pedig a harmadik és egyben talán legnagyobb: a kis Lelle.

Horváth Viktória

November harmadikán megszületett Bella Levente és felesége, Tímea első gyermeke, Lelle Dalma. A szülés nem volt nehézségektől és izgalmaktól mentes, ahogy az első napok sem a kicsivel, de mindenki jól van és a kis család a legboldogabb napjait éli ezekben a hetekben.

- Milyen volt a felesége terhessége ? Hogyan készültek a baba születésére?

- A kilenc hónapot nagyobb bonyodalmak nélkül hagytuk magunk mögött, szép időszak volt, habár a 12. héten kicsit megijedtünk, mert volt egy kisebb probléma, ami nyom nélkül elmúlt - mondta megkönnyebbülve Levente.
- A baba születésére fokozatosan készültünk, nagyjából 3 hónappal a szülés előtt kezdtünk el bevásárolni minden fontos dolgot. Nagyon sok mindent kaptunk ismerősöktől, barátoktól, rokonoktól. Millió kisruha, amiből ugye az első fél évben sosincs elég, s a kiságyat is úgy kaptuk. A babakocsit és babafigyelőt a nagymamák ajándékozták. Úgyhogy nagyon szerencsések vagyunk.


A szerelmesek három év együttélés után, tavaly nyáron esküdtek örök hűséget egymásnak. Szerencsére a gyermekáldásra sem kellett sokáig várniuk. Már tavasszal sejteni lehetett, atyai örömök elé néz az énekes, ám akkor még úgy tűnt: kisfiú érkezik a családba.

- Egyetlen napig tudtuk magunkban tartani az örömünket. Amint kiderült, azonnal elmondtuk a szülőknek és a barátainknak is, akik persze velünk együtt örültek.
 
Levente már akkor eldöntötte, hogy be fog menni a szülésre Tímeához, de akkor még tartott tőle, lehet, hogy a vér látványától majd elájul. Viszont már akkor is úgy gondolta, hogy ilyen csodálatos eseményről nem szabad lemaradni semmiképpen.

- Benn volt a kórteremben vagy a folyosón izgult?

- A szülés végül is király, azaz, hogy nem, császár lett - viccelődött Levente. - Bemehettem, ami ilyen esetben azért elég ritka. A párom, Timi nagyon elfáradt már már, mert 14 órát vajúdott összesen, amely bárkit megviselt volna. Az orvos császárral vetett véget a kínlódásnak, nem kockáztattunk, hogy átfér-e az átjárón vagy sem a baba. Egyébként nem jött volna össze a természetes úton való szülés.

A tehetségkutató műsor második szériájának döntőse, Bella Levente egyébként jelenleg nem vendégfellépőként szerepel a show-ban, hanem közönségkoordinátorként dolgozik. A műsor főszerkesztője kereste meg a feladattal. Segíti a háttérmunkát, irányítja a közönséget, mint mondta, azért vállalta el, mert imádja a színpadot, szereti a műsort is, amelyben annak idején felbukkant. A szórakoztatás a mindene. Levente húsz éves koráig élt Zalaegerszegen, fúvószenekarban és fiúkórusban csiszolgatta énektudását. Öt évre elkerült a szombathelyi Berzsenyi Dániel főiskolára, ahol előbb diák volt, majd tanár. De a zene szeretete nem hagyta nyugodni őt, ezért Pestre ment szerencsét próbálni. Először nyelvtanárként élt meg, majd az egyik valóságshowban dolgozott háttéremberként, s utána került a tehetségkutató műsor első szériájába dolgozóként, amit aztán második évben már jelentkezőként vett célba: sikerrel, mert a döntőig jutott. Azóta zenekart alapított Eric Plancton néven, s velük lép fel. A rock zene az élete, no meg a családja, amely most már egy kisbabával is bővült.

- Milyen érzés volt először a karjába venni a kicsit?

- Már amikor megmutatták a szülést követő másodpercekben, akkor sokkot kaptam, és több mint két órán keresztül sírógörcsöm volt. Ez azért volt fura, mert ilyen erős érzelmekre egyáltalán nem számítottam. Szóval elég nagy sokk volt nekem is az az egész nap.

 - Ki választotta a nevet a kislánynak?
 
- Ketten választottunk. A párom az elsőt, én a másodikat. Így lett a neve: Bella Lelle Dalma.
 
- Milyen érzés apának lenni?
 
- Csak azt tudom mondani, hogy egy gyermek születése, főleg az elsőé, lenullázza az ember addigi életét, és egy teljesen új kezdődik. Ami eddig fontos volt, az háttérbe szorul. Teljesen átrendeződik a világ. Tudom, ezek közhelyek, de igazán nem is lehet leírni, hogy mi történik ilyenkor az emberben. Ezek a mondatok is akkor nyernek értelmet, ha valaki átéli ezt a csodát.
 


- Pici lányunk - Bella Lelle Dalma - 3130 grammal, 53 centivel, sok hajjal és kitűnő egészséggel megszületett november 3-án 15:58-kor - írta ismerőseinek egy közösségi oldalon Bella Levente nem sokkal kislányának megszületése után. Jöttek is egymás után a gratulációk szépen sorjában az üzenőfalra. Leventéről annak idején a tehetségkutató műsorban, ahol egy ország ismerhette meg, Presser Gábor azt mondta: megvan a hang. Ha ezt a hangot a kis Lelle is örökölte, akkor a szüleit biztosan nem hagyja éjjelente nyugodtan aludni, hiszen neki akkor is próbálnia kell.

Levente egyébként nagyon jó kapcsolatot ápol régi versenytársaival, Pál Tomival, Pflum Orsival, Bartók Esztivel és Caramellel is találkozik, de a legközelebbi kapcsolatban Gál Csaba Boogie-val van. Valószínűleg a kis Lelle is megismerheti hamarosan az énekes barátokat, így már kétség sem fér hozzá, hogy a hangjegy lesz a jele az óvodában...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!