Bulvár

2010.11.24. 13:28

Az évszázad leggyorsabban fogyó albuma a Take That új nagylemeze

Sorra dönti a rekordokat az újra eredeti felállásában dolgozó Take That együttes. A brit formáció európai koncertjeire egy nap alatt több, mint egymillió jegyet adtak el, most pedig a Progress című albumukkal hívták fel magukra a figyelmet.

Gyuricza Ferenc

Az említett nagylemezből megjelenése napján több, mint 235 ezer darab fogyott el, s ezzel a korong kiérdemelte az Évszázad leggyorsabban fogyó albuma címet. A Take That mostani sikere nem egyedülálló, hiszen pályafutásuk során 13 listavezető albumot és 17 slágerlistát dalt jelentettek meg. A Progress az 1995-ben kiadott Nobody Else után az első olyan nagylemez, amelyet eredeti felállásában készített a Take That, júniusban ugyanis bejelentették, hogy Robbie Williams is csatlakozik egykori társaihoz. A ’90-es évek legsikeresebb fiú csapatának számító Take That több, mint 80 millió lemezt adott el világszerte, s eddig mintegy 15 millióan látták őket élőben.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!