Bulvár

2009.11.17. 17:27

Vámpírőrültek tomboltak az Újhold Los Angeles-i premierjén

Los Angeles - Még a tavalyinál is több rajongó várta az Alkonyat folytatásaként megszületett Újhold című vámpírfilm főszereplőinek megérkezését a Los Angeles-i premier helyszínén.

zaol.hu

A Bellát alakító Kristen Stewartot és az Edward Cullent játszó Robert Pattisont ezúttal nem érte váratlanul a több ezer rajongó látványa. "Nem vagyok annyira megrémülve, mint amennyire tavaly voltam" - mondta Stewart, pedig - mint hozzátette - "a biztonsági emberek egyike kifejezetten veszélyesnek ítélte az autogramosztást".

A Stephen Meyer vámpírrománca alapján készült film férfi főszereplőjét, Pattisont is feldobta a nagy érdeklődés. "A múlt héten voltunk világ körüli turnén a filmmel, és minden egyes városban hihetetlen volt a fogadtatás. De ez tízszeresen felülmúlja azokat" - örvendezett a színész.
   
A főleg kamaszlányokból álló tömeg a hétfő esti premierre szinte ellepte a filmet először vetítő Mann Village és Bruin filmszínházak utcáit. A legelszántabb rajongók már csütörtökön délután beálltak a sorba, megkapják a 800 jegy egyikét, aminek birtokában tanúi lehettek a sztárok vörös szőnyeges bevonulásának. Sokan saját készítésű jelvényeket, pólókat viseltek, sőt egyesek még alkalmi vámpírfogat is növesztettek. "Ez az óriási a szenvedély. Egyszerűen hihetetlen" - ámuldozott a vérfarkast alakító Taylor Lautner.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!