Bulvár

2009.11.20. 08:12

Atlétaként is bizonyított a Leaves’ Eyes énekesnője

Harmadik helyen ért célba a Bottwartal maratonon a rövidesen hazánkban is koncertező Leaves’ Eyes norvég származású énekesnője, Liv-Kristine. A futóversenyen több mint ötezren vettek részt.

Szalabán Attila

Liv-Kristine korábban is sportolt, kondícióját rendszeres edzésekkel tartotta karban, ám ilyen rangos eredményt még sosem ért el. A Bottwartal nem tartozik a klasszikus maratonok közé, hiszen nem 42 kilométert, csupán tízezer métert kell teljesíteniük az indulóknak.

A Leaves’ Eyes többi tagja is készül az előttük álló turnéra, a zenekar a The Beauty And The Beast elnevezésű koncertsorozat fő előadójaként járja végig Európa országait. Budapesten is fellépnek, november 27-én a Diesel Klubban láthatja őket a közönség.

A turnén jobb kezének sérülése miatt a fizikoterápiára kényszerült basszusgitáros, Alla Fedynitch helyén beugró zenészként Oliver Holzwarth segíti ki a csapatot.

További zenei csemegéket talál zeneoldalunkon, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!