Bulvár

2009.10.27. 13:58

Ki lesz a házigazdája a Golden Globe gálának?

Ricky Gervais brit komikus vihet lendületet a januári Golden Globe díjátadó gálába, a szervezők ugyanis őt kérték fel házigazdának - jelentette be a Hollywoodba akkreditált külföldi újságírókat tömörítő szervezet. A show 1995 óta házigazda nélkül futott.

zaol.hu

"Túl sok dologra mondtam nemet, de néhány ajánlatot egyszerűen nem lehet elutasítani" - viccelődött a brit komikus, színész, rendező és forgatókönyvíró, akit jó emlékek fűznek a díjhoz, hiszen maga is többszörös Golden Globe-díjas.
   
A filmes és tévés szakma hírességei 2010. január 17-én vonulhatnak fel a gála vörös szőnyegén, amikor 67. alkalommal osztják ki az aranyozott földgömböket. Az Oscar-díj után a legjelentősebb kitüntetésnek tartott Golden Globe-díjak sorsáról csaknem száz olyan külföldi újságíró dönt, akik már régóta dolgoznak a filmipar fővárosában.


A kilencvenes évek közepe óta az NBC csatorna közvetíti a vacsorával egybe kötött díjátadót, amelyet több mint 150 országban láthatnak a nézők.


Információ: MTI, wikipédia


További érdekességeket talál Celeb-börze és bulvár hírek rovatunkban! Klikk IDE! 


Barangoljon Mozimánia és filmkritika rovatunk cikkei között! Kattintson IDE! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!