Bulvár

2009.08.12. 10:30

Liam Neeson először lépett a vörös szőnyegre, mióta megözvegyült (fotóval)

New York - Felesége, Natasha Richardson tragikus halála óta először lépett a vörös szőnyegre Liam Neeson. A filmsztár Five Minutes of Heaven című filmjének keddi New York-i bemutatóján jelent meg.

zaol.hu

A színész szóvivője arra kérte az újságírókat, hogy ne tegyenek fel személyes kérdést Neesonnak, akinek a felesége 45 esztendős korában, márciusban hunyt el fatális síbaleset következtében.
    
A Five Minutes of Heaven (Öt perc mennyország) című drámában az Oscar-jelölt színész egy északír illegális katonai csoport egykori tagját alakítja, akit negyedszázad múltán is meggyilkolt áldozata emléke kísért. A filmet augusztus 21-től vetítik Amerikában.


Liam NEESON ír színész, a síbalesetben elhunyt Natasha Richardson brit színésznő férje a Five Minutes of Heaven című film bemutatójára érkezik New Yorkban 2009. augusztus 11-én

Fotó: MTI/AP/Evan Agostini
    
A két gyermekkel özvegyen maradt Neesont egy érzékeny kérdés mégis megtalálta a bemutatón: milyen lenne az ő mennyországa? Mivel fiaival van, olyan "mintha most is ott lenne" - fogalmazott az 57 éves színész.


Forrás: MTI/AP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!