Bulvár

2009.06.23. 07:32

Ki az új Mr. és Mrs. Smith? Hát Vilmos herceg és kedvese, Kate Middleton!

London - Mr. és Mrs. Smith néven foglalt le egy nyaralót Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kate Middleton, akik így - ha álnéven is, és csak egy panzió vendéglistáján - már "házasok".

zaol.hu

A The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap hétfői beszámolója szerint Vilmos - Károly walesi herceg és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, aki édesapja után a brit trón második számú várományosa - és Kate Délnyugat-Angliában, a festői Cornwall grófságban fizetett be egy romantikusnak szánt hétvégére. 


"Mr. és Mrs. Smith": Vilmos herceg és Kate Middleton

Az alkalom Vilmos 27. születésnapja volt, a romantikát azonban kissé megtépázta, hogy megjelent Vilmos öccse, Harry herceg is, meglehetősen zajos baráti társaságának kíséretében. A csendes születésnapi vacsorából így szabadtéri hússütögetéssel és némi ivászattal egybekötött tengerparti buli lett.
    
Smith úr és "neje" egyelőre természetesen még papíron sem házasok, a kegyes csalás a pár nyugodt hétvégi pihenését volt hivatva elősegíteni, de a tényleges eljegyzés bejelentését a brit sajtó az alattvalókkal együtt most már szinte bármelyik pillanatban várja
A lapok a frigy előkészítése szempontjából fontos jelzésnek tartják, hogy Kate - most először - meghívást kapott az augusztus végi hagyományos háromnapos munkaszüneti hétvégére a királyi család fő skóciai rezidenciájára, Balmoralba.
    
Vilmos és Kate 2001-ben találkozott a skóciai St. Andrews egyetemén, és a házassági pletykák attól a pillanattól kezdve keringenek a sajtóban, hogy nyilvánvalóvá vált a kapcsolat komoly jellege.A herceg - általános megdöbbenésre - két éve szakított ugyan barátnőjével, de a mosolyszünet alig két hónapig tartott, és az ifjú trónörökös sikeresen visszakönyörögte magát Kate kegyeibe.
    
A BBC állítólag már készíti azt a dokumentumfilmet, amely az ifjú pár eljegyzésének bejelentése után kerül majd a képernyőkre.


Információ: MTI - Kertész Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!