Bulvár

2009.06.03. 05:24

Keanu Reeves a gyermekeim apja! - pénzt akar az állítólagos anya

Toronto - Egy kanadai nő azt állítja, négy gyermeke van a neves kanadai színésztől, Keanu Reevestől. A filmsztár ügyvédje tagad, de a kanadai Karen Sala azt mondja, Reeves barátnője volt, és bírósági keresetet nyújtott be, amelyben kéri, vessék DNS-vizsgálat alá a színészt annak bizonyítására, hogy négy, 20-25 év közötti gyermeke a színésztől való.

zaol.hu

A 46 éves asszony azt mondja, a 44 éves színész a párja volt, és a gyerekek megszületése után szakítottak. A színész sosem vállalta ugyan az apaságot, de mindig érdeklődött a gyerekekről és szórványosan látogatta is őket - állítja.

Sala próbált megegyezni Reevesszel, hogy támogassa a gyerekeit anyagilag, és csak miután a férfi nemet mondott, fordult bírósághoz. "Elegem van. Csak azt akarom, hogy vállalja a felelősséget, és viselkedjék férfiként" - mondta az asszony a Toronto Star című kanadai újságnak. 

Az asszony havi 150 ezer dollár tartásdíjat kér azokra az évekre, amikor nem kaptak támogatást a színésztől. Havi három millió dollárt pedig magának kér azért, mert a színész barátnője volt.

A Mátrix főszereplőjének ügyvédje ezzel szemben azt állítja, a színész soha életében nem látta Karent, ezért semmiképpen sem lehet a négy gyerek apja. Szerinte az asszony pusztán anyagi érdekből támaszt igényt a színésszel szemben. Ha nem így lenne, már régesrég előállt volna a kéréssel, nem csak most, amikor a gyerekek már felnőttek.

A Karen Sala által benyújtott dokumentumok már a neves kanadai színész ügyvédeinél vannak. Keanu Reeves egyelőre elzárkózik a DNS-vizsgálattól.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!