Lélekemelő melankóliába húzva

2019.01.25. 13:00

Új dallal, klippel, majd koncertekkel jelentkezik a Zaporozsec

Vadona­túj dalt és pörgős koncerteket ígér rajongóinak a Zaporozsec, a Zalában is gyakran megforduló szentgotthárdi alterpop csapat február elsején jelenteti meg a harmadik albuma előfutárának szánt friss szerzeményt.

Gyuricza Ferenc

A harmadik albumán dolgozó Zaporozsec Fotó: ZH Archívum

Az énekes-gitáros Varga Bence és társai azt ígérik rajongóiknak, ott veszik fel a fonalat, ahol a legutóbbi album, a Pixelek Négyzetek közt című számával abbahagyták a munkát. Bence elmondása szerint az új dal szövege és karakteres zenei világa egy csendes, befelé forduló, lélekelemző melankóliába húzza magával hallgatóságát. A Zaporozsec első idei fellépésére február 9-én kerül sor a budapesti Akvárium Klubban, ahol klipet is forgatnak, ezért teljesen egyedi és látványos világítástechnikával készülnek, majd sorban következnek a vidéki városok, még szintén februárban Törökszentmiklós és Vác, márciusban pedig Miskolc és Gödöllő. Természetesen az idei AlteRába fesztiválon is láthatjuk őket, Körmenden pedig július 9-én adnak majd koncertet.

A harmadik albumán dolgozó Zaporozsec Fotó: ZH Archívum

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!