Belsősárd

2016.07.28. 19:15

A földmunkák vége - Szabadidőparkot alakítanak ki a községben

Belsősárd - Az ütemtervnek megfelelően haladnak a község szabadidőparkjának kialakítása. Ezekben a napokban fejezik be a tereprendezési munkálatokat.

Gyuricza Ferenc

Minderről a község polgármestere, Vida József tájékoztatta lapunkat, aki azt is hozzátette: a szabadidőpark kialakítása egy több tízmillió forintos, évekre áthúzódó programja az önkormányzatnak.

A tereprendezés során a teret elcsúfító betonbunkert is elfedik. Istiván László munkagépével földdel borítja be az objektumot
Fotó: Gyuricza Ferenc

- Erre az évre a fő célkitűzésünk a tereprendezés volt, s jelenleg úgy tűnik, ezt meg is tudjuk valósítani - folytatta a polgármester. - Ezzel megoldódik a belvízelvezetés gondja is, ami állandósult problémát jelentett a községben.

Vida József azt is elmondta: a tereprendezést, vízelvezetést és az átereszek építését saját erőből végezte az önkormányzat, a további munkálatokhoz azonban pályázati támogatást is igénybe kívánnak venni. A szabadidőparkba közösségi teret és kemencét, sátor felállítására alkalmas rendezvényhelyszínt, sportpályákat és játszóteret is telepíteni szeretnének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!