Belföld

2011.03.23. 16:52

Bombariadó miatt OTP-fiókokat ürítettek ki Egerben

Egyik egri OTP-fiókban sem találtak robbanóanyagot a tűzszerészek szerdán, miután bombariadó miatt a rendőrség kiürítette az OTP bank mindkét városi fiókját - tájékoztatta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.

MTI

 Az ismeretlen telefonáló csupán annyit közölt, hogy bomba fog robbanni az OTP egy egri fiókjában. Ezért egyaránt kiürítették a Hatvani kapu téri és a Széchenyi utcai bankfiókot, ám a fenyegetés hamisnak bizonyult - közölte Soltész Bálint.
   
Mindkét helyszínt tűzszerészek vizsgálták át. Az egri rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen eljárást indított közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt - mondta a referens.
   
Hétfőn a fővárosban nem volt robbanószerkezet abban a vászonzacskóban, amelyet egy OTP-bankfióknál találtak Budapesten, az V. kerületi Ferenciek terén. Akkor tűzszerész ment be a bankfiók előterébe, és megállapította, hogy az ott hagyott csomag üres, azaz veszélytelen.
       
Ugyanakkor még múlt hét pénteken, ugyancsak Budapesten, a VIII. kerületi József körúton tűzszerészek semmisítettek meg egy bankfiók előterében talált gyanús csomagot, amely azonban robbanószerkezetet is tartalmazott.

 

 

OLDALTÖRÉS: Bombariadó miatt OTP-fiókokat ürítettek ki Egerben

 

 

 

Bombariadó miatt OTP-fiókokat ürítettek ki Egerben

Bombariadó miatt a rendőrség szerda délután kiürítette az OTP bank mindkét egri fiókját - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjeAz ismeretlen telefonáló csupán annyit közölt, hogy bomba fog robbanni az OTP Bank egy egri fiókjában. Ezért egyaránt kiürítették a Hatvani kapu téri és a Széchenyi utcai bankfiókot - mondta Soltész Bálint.
   
Mindkét helyszínt bombakutatók vizsgálják át. Ugyanakkor az egri rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen eljárást indított közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt - közölte a referens.
   
Hétfőn a fővárosban nem volt robbanószerkezet abban a vászonzacskóban, amelyet egy OTP bankfióknál találtak Budapesten, az V. kerületi Ferenciek terén. Akkor tűzszerész ment be a bankfiók előterébe, és megállapította, hogy az ott hagyott csomag üres, azaz veszélytelen.
   
Ugyanakkor múlt hét pénteken, ugyancsak Budapesten, a VIII. kerületi József körúton tűzszerészek semmisítettek meg egy bankfiók előterében talált gyanús csomagot, amely egy valódi szerkezetet is tartalmazott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!