Belföld

2015.04.02. 10:28

Két kamion egymásba rohant, nagy a torlódás az M5-ösön Inárcsnál

Két kamion rohant egymásba az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán az inárcsi pihenő közelében csütörtök délelőtt, az egyik sofőr életveszélyesen megsérült, a baleset miatt több kilométeres a kocsisor – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila elmondta, hogy a tejtermékeket szállító kamionok közül a hátul haladóba az ütközéskor beszorult a sofőr. A mentőknek stabilizálniuk kellett az állapotát, hogy a dabasi tűzoltók speciális eszközzel kivághassák a roncsból. Az első jelentések szerint a férfi állapota életveszélyes.

Összetört kamion az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán az inárcsi pihenő közelében, miután a jármű belerohant az előtte haladó kamionba 2015. április 2-án. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A környéken, a 37-es kilométer térségében csak egy sávon halad a forgalom, ezért csaknem három kilométeres torlódás alakult ki - tette hozzá a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!