Belföld

2015.03.14. 08:53

Bűnös Budapest: halálos késelés és lövöldözés

Halálra késeltek egy férfit a XIV. kerületi Bosnyák téren egy buszmegállóban. Egy férfira saját lakásában lőttek gázfegyverrel, majd bántalmazták.

Halálra késeltek egy férfit a XIV. kerületi Bosnyák téren egy buszmegállóban, a tettest a rendőrség elfogta - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombat reggel a honlapján.

Helyszínelők dolgoznak a XIV. kerületi Bosnyák téren egy buszmegállóban 2015. március 14-én, ahol halálra késeltek egy férfit. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A közlemény szerint szombatra virradó éjszaka egy férfi késsel több alkalommal megszúrta az 50 éves sértettet. A megszúrt férfi a helyszínen életét vesztette. A bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 31 éves jánoshidai lakost a rendőrök a helyszín közelében elfogták.

Lakásában bántalmaztak egy férfit Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján szombatra virradó éjszaka.

Közleményük szerint egy ismeretlen személy pénteken este 10 óra körül Budapesten a IV. kerületben, a Leiningen Károly utcában található egyik lakásban - feltehetően egy gáz-riasztó fegyverrel - rálőtt az ott tartózkodó férfira, majd bántalmazta.

Az elkövető elmenekült a helyszínről, a sértettet kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik