Belföld

2013.04.13. 14:15

Vasárnapra virradóra több megyében lehet talaj menti fagy

Vasárnapra virradóra több megyében lehet talaj menti fagy, de napközben 15-20 fokig melegszik az idő - derül ki az Országos Meteorológia Szolgálat előrejelzéséből.

MTI

Szombaton, valamint vasárnap délután, este főként északkeleten kialakulhat néhol zivatar - áll az MTI-hez eljuttatott figyelmeztető előrejelzésben.

Vasárnapra virradóra a tartósabban derült, szélvédett tájakon talaj menti fagy előfordulhat - tették hozzá. Emiatt vasárnapra az ország tizennégy megyéjére - Baranya, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád, Pest, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Vas, Veszprém, Zala -, valamint a főváros területére figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.

Vasárnap a Dunántúlon változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, másutt jobbára napos idő valószínű. Keleten, északkeleten viszont helyenként zápor, zivatar is kialakulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 2 és 7 fok, a legmagasabb 15 és 20 Celsius-fok között valószínű - írták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!