Belföld

2010.06.28. 16:15

Koponyasérülést szenvedett egy kislány a Balatonnál

Megcsúszott hattyúetetés közben és az esés következtében koponyasérülést szenvedett egy 8 éves kislány hétfő délután Balatonfenyvesen. A 8 éves kislányra mindössze 10 éves nővére vigyázott, szüleik Dunaújvárosban voltak.

MTI

Tar Mihály, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője közölte:  a 8 éves kislányra mindössze 10 éves nővére vigyázott, szüleik Dunaújvárosban voltak. A testvérpár a Balaton partján a kövek között etette a hattyúkat, amikor a kisebbik lány megcsúszott és az esés következtében koponyasérülést szenvedett. A vízimentők elsődleges ellátásban részesítették, majd a gyermeket a mentőszolgálat látta el és szállította kórházba.
   
A vízimentők szakszolgálata felhívta a szülők figyelmét arra, hogy nyaralás közben fokozottabban figyeljenek gyermekeikre és ne hagyják őket magukra, mert játék közben a gyerekek nem figyelnek a rájuk leselkedő veszélyekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!