Belföld

2010.04.09. 04:35

Miniszterelnök-jelöltek választási esélyei a számmisztika szerint

A listát állító pártok miniszterelnök-jelöltjeinek választási esélyeit vizsgálta a születési dátumuk elemzésével Schilling Péter. A számok elemzéséből megtudhatjuk milyen területen kell erősíteniük a jelölteknek ahhoz, hogy sikerre vigyék pártjukat.

zaol.hu


Orbán Viktor született vezető, mivel a küldetés és gondolkodás száma is az egyes, ez pedig a kiváló vezetők jellemzője. Fontos azonban, hogy a Fidesz sikere érdekében teret kell engednie pártja többi politikusának is.

Vona Gábor elemzéséből kiderül, hogy mindig magasra teszi a mércét. A sikerhez meg kell nyernie a közvéleményt és megszólítani a választóit, a kommunikációnak kedvez a jelenlegi állapot.

Mesterházy Attila erőssége a vele született empátia, képes az emberek hétköznapi problémái mögé látni. A számítások szerint az MSZP jelöltje inkább csak a következő választás alkalmával számíthat sikerre.

Schiffer András, a Lehet Más a Politika miniszterelnök-jelöltjének vele született képessége, hogy áttörjön az idejétmúlt elképzeléseken. Azzal járulhatna hozzá pártja sikeréhez, ha szó szerint Magyarország szolgálatába állítja munkáját.

Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltjéről a számok alapján kiderült, hogy egy céltudatos, ambiciózus ember, de ha kell, képes a szívére is hallgatni.

„Minden jelölt számára mást hoz a választás, de ahhoz, hogy egy sikeres és örömteli országot építhessünk mindenkinek külön-külön is fel kell ismernie a küldetését és a saját egyéni lehetőségeit, mert csak önálló örömteli egyéniségekre építve válhatunk hosszú távon is sikeres nemzetté” – mondta Schilling Péter, életvezetési tanácsadó, „Az örömteli élet” szakértője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!