Bulvár-celeb

2024.05.28. 03:05

Itt az első közös fotó, mióta kibékült Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Bejelentették, hogy újra együtt vannak. Kucsera Gábor és Tápai Szabina most posztoltak először közös fotót, mióta nem titok a békülés.

MW

Forrás: Youtube

Nem titok már többé, Kucsera Gábor és Tápai Szabina újra egy párt alkot. Ahogy arról lapunk is beszámolt, múlt héten bombaként robbant a hír, hogy az egykori sztárpár kibékült – írja a Bors.

A kajakozó a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban vendégeskedett, itt, nem mindennapi módon osztották meg a nagy hírt a nyilvánossággal. 

– Pár hónapja már kibékültünk, de szerettük volna ezt egymásra és a gyerekekre koncentrálva megélni. Illetve biztosan úgy érezni, hogy ezt meg tudtuk oldani

– fogalmaztak Hajdú Péternél.

Azt már mindenki tudta, hogy az egykori szerelmesek tíz év házasság és három gyerek után döntöttek tavaly arról, hogy különköltöznek, de azt egészen mostanáig titokban tartották, hogy több hónapja kibékültek és már újra együtt is élnek. Nincs több titok, titkolózás, amit az is igazol, hogy a leleplezés óta már több fotó került fel a közösségi oldalaikra. 

Egy héttel ezelőtt a háromgyermekes édesanya posztolt egy képet, amin egyértelműen látszódik, hogy boldog, újra tud mosolyogni. Nem kellett sokat várni a következőre sem. Hétvégén a kézilabdázó testvérének a lakodalmában készült az újraegyesült családról egy egész fotósorozat, ami tovább tetézi a feltételezést, minden a legnagyobb rendben közöttük. 

Ezt pedig a követőik sem hagyták szó nélkül. Nagyon sokan gratuláltak a párnak, és ezúttal a negatív megjegyzések is elmaradtak, amiből korábban már szép számmal kaptak a posztjaik alatt, reagálva a kapcsolatukban történt „bakikra”.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!