Belföld

2009.10.29. 17:11

Különös haláleset a kollégiumban

Emberölés miatt nyomoznak egy fővárosi kollégiumban csütörtökön hajnalban történt haláleset miatt.

zaol.hu

Az óbudai kollégiumban egy 22 éves fiatal nyolc métert zuhant és a helyszínen életét vesztette. A rendőrség egy fiatalembert emberölés gyanújával őrizetbe vett.
   
A helyszíni szemle és a tanúk eddigi beszámolói alapján összegyűjtött elsődleges információk szerint a Doberdó utcai kollégiumban hajnalig tartó rendezvény zajlott, mely után többen - köztük a későbbi áldozat - a kollégium lépcsőjén akartak feljutni a lakószobákhoz, a kollégisták azonban ezt megpróbálták megakadályozni.
   
A fiú átmászott a lépcső korlátján és a külső íven kísérelt meg feljutni az emeletre, kikerülve ezzel a rendezőket, emiatt szóváltásba keveredett a feljutást magakadályozni szándékozó fiatalemberrel.
   
Az egyetemista rendező azt próbálta meggátolni, hogy a fiatal átmásszon a korláton, eközben azonban a 22 éves fiú "egyelőre nem megnyugtatóan tisztázott körülmények között" nyolc métert zuhant és a helyszínen meghalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!