ZTE FC

2015.10.24. 13:32

Gyirmót - ZTE FC: számok a rangadóra

Vasárnap 15 órától rangadót rendeznek az NB II-ben Gyirmóton, ahol az éllovas kisalföldiek a harmadik ZTE FC-t fogadják.

Kerkai Attila

Csank János, a ZTE FC vezetőedzője szerint háromesélyes a találkozó, s ebben minden esély benne van. Ami a számokat illeti, a 23 pontos Gyirmót egy győzelemmel és egy döntetlennel jár a 19 pontos ZTE FC előtt. A zalaiak 18 gólt szereztek és kilencet kaptak, míg a Gyirmótiak mutatója 16-7. Ami az egyéni statisztikákat illeti, Daru Bence a ZTE FC támadója vezeti az NB II góllövőlistáját 10 találattal, csapatából Városi Viktor követi őt 3 góllal, kettejükön kívül öten rendelkeznek 1-1 találattal.

Daru Bence, a ZTE támadója eddig jól „termelte” a gólokat
Fotó: Katona Tibor

A gyirmótiaknál Simon Attila a házi gólkirály (5), Paku Roland 3-at szerzett, Tóth Norbert, Simon András és Vass Patrik 2-2-nél jár. Az, hogy kinek a statisztikája javul majd, ez a vasárnapi találkozón eldől, de az biztos, hogy ZTE FC (is) nyerni akar és szeretné feledtetni a csákvári kisiklást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!