ZTE FC

2014.03.20. 19:37

ZTE FC: aláírták az adásvételt

Zalaegerszeg - Tulajdonképpen a tervezetthez képest pontosan egy héttel később, de megtörtént a ZTE FC NB II-es labdarúgó csapatát működtető ZTE FC Zrt. többségi tulajdonrészének átadása az új tulajdonosnak, a ZTE SZOLG Kft-nek.

Kerkai Attila

Pénteken megtörtént a ZTE FC Zrt. többségi tulajdonrészének átruházása a ZTE SZOLG Kft-nek. Devecz Miklós, a ZTE SZOLG Kft. ügyvezetője pénteken kora délután jelezte: minden szükséges papírra rákerült az adásvétellel kapcsolatos aláírás, így az eddigi fő tulajdonos Nagy Ferenc a részvények többségét átadta a nevezett gazdasági társaságnak. Ezáltal pedig mostantól már a ZTE SZOLG Kft. a ZTE FC többségi tulajdonosa.

Szombaton mozgalmas nap lesz a ZTE FC-nél, hiszen megtartják a ZTE FC Zrt. közgyűlését, melyen a régi vezetés visszahívása mellett kinevezik az újat. Ezt követően sajtótájékoztatót tartanak, melyen szponzori aláírásra kerül sor, hiszen új mezszponzora lesz a csapatnak, melynek logóját már viselni fogja a csapat a Vasas elleni találkozón. A ZTE FC új vezetése pedig meghívta a klub legendáit is erre a találkozóra, akiket a szünetben köszöntenek.

Ami a ZTE FC szurkolóit érintő hír: a héten élesítették, de a szombati, Vasas elleni találkozón (az üzembiztonság tesztelésének hiánya miatt) még nem üzemel a korábban beharangozott új beléptetőrendszer, így a drukkerek az eddig megszokott módon vásárolhatják meg belépőiket.

Kapcsolódó cikkek:

ZTE FC - Vasas az NB II-ben

ZTE FC: A harmadik tavaszi döntetlen

A ZTE FC a 92. percben kapott gól miatt nem nyert

A ZTE FC Zrt.-nek az önkormányzat lesz a főtulajdonosa

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!