Zenei hírek

2013.05.15. 15:28

Újabb stúdióalbumot készít a King Kobra

A 2011-es visszatérő nagylemeze után újabb stúdióalbumot készít a King Kobra. A zenekar az Európában július 5-én, Észak-Amerikában pedig július 9-én megjelenő kiadványnak a II címet adta.

Gyuricza Ferenc

A King Kobra 2011-es visszatérése az egyik legnagyobb szenzációnak számított a dallamos rockzenei színtéren. A zenekar azóta egy újabb nagylemeznyi anyagot hozott össze, így július elején ismét megjelentetnek egy albumot.

- Ennek az albumnak a II címet adtuk, mert ez a második albumunk az újjáalakulás óta, s egyben a második generációja is az együttesnek - mondta a gitáros David Michael-Phillips. - Az énekes Paul Shortino egyéni stílusa új érzéseket szabadított fel bennünk, amelyek teljesen különböznek attól, amit a nyolcvanas években képviseltünk az eredeti énekesünkkel, Mark Free-vel.

A King Kobra a nyolcvanas években két kiváló nagylemezt jelentetett meg Ready To Strike és Thrill Of A Lifetime címmel. A zenekar újjáalakulásában a gitáros David Michael-Phillips és az új énekes Paul Shortino mellett a szintén gitáros Mick Sweda, a basszusgitáros Johnny Rod, valamint a dobos Carmine Appice vett részt. Közös munkájuk a hard-rock stílusának legszebb hagyományait követi.

Ezek is érdekelhetik