Zenei hírek

2013.05.23. 20:38

Feldarabolja új albumát a Punnany Massif

Három darabban jelenteti meg új, Fel című albumát a Punnany Massif. Az első rész, az F már el is érhető, a kislemez dalait egy nagyszabású koncerten mutatták be.

Gyuricza Ferenc

A Fel a Punnany Massif negyedik albuma lesz. Az idén tíz esztendős pécsi együttes sajátos módszer talált ki az anyag közzétételére, hiszen azt három részletben, kislemezek formájában mutatja be. Az első harmad az F címet kapta, a rajta szereplő dalokat egy nagyszabású koncert keretében mutatták be a Budapest Parkban, ahol hatezer fős tömeg tombolt az együttes zenéjére.

- Takács Zoltán személyében most először alkalmaztunk külső producert a zeneszerkesztési folyamatban - mondta az új album kapcsán Felcser Máté, a Punnany Massif frontembere. - Bár eddig is jó volt a hangzás, ennek köszönhetően most még profibb lett a lemez. Bízunk benne, hogy az együttes rajongóinak is tetszeni fog.

Az album második része, az E névre keresztelt újabb kislemez hamarosan követi az első harmadot, de a harmadik fejezetre sem kell sokat várniuk a rajongóknak. Az együttes a nyári szezonnyitó koncertje után szinte valamennyi nagyobb szabású fesztiválon ízelítőt ad majd dalaiból. A Volt fesztiválra házibulival készülnek, a Balaton Sound-on elektro-partit mutatnak be, a Szigeten pedig hivatalos lemezbemutató koncertet láthat tőlük a közönség.

Ezek is érdekelhetik