Zalakoppány

2015.02.12. 13:05

Befejeződött a licitálás - A szezon végéig megrendezik a fácánvadászatot

Zalakoppány - Jól halad a végkifejlet, a jótékonysági fácánvadászat felé lapunk, a Holnapocska Tábor és Polgár Árpád fácántenyésztő közös kezdeményezése.

Horváth-Balogh Attila

Mint arról korábban már beszámoltunk: Polgár Árpád zalakoppányi fácántenyésztő száz madarat ajánlott fel állományából vadászat céljára, melynek bevételével lapunk, a Zalai Hírlap és a Holnapocska tábor jótékonysági céljait támogatja. A meghirdetett licitálás során végül egy 400 ezer forintot ajánló magánszemélyé lett a vadászat joga.

Mint azt Polgár Árpád elmondta: az esemény pontos időpontját még nem tűzték ki, az viszont biztos, hogy a fácánvadászati szezon végéig, tehát legkésőbb február végén-március elején sor kerül rá. A férfi azt is elmondta: kicsit az is a célja a segítségnyújtás mellett, hogy Zalában is meghonosítsa a jótékonysági vadászatokat. Hozzáfűzte: csatlakozott a karitatív akcióhoz a tüskeszentpéteri Csicseri Csárda is, mely a vadászcsapat tagjainak ebédjét finanszírozza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!