Zalaegerszeg

2014.12.19. 16:54

Személyi kérdésekről is döntöttek a közgyűlésben

Zalaegerszeg – Díjakról, szervezeti átalakításokról és személyi kérdésekről is döntött csütörtöki ülésén a város közgyűlése.

Horváth A. Attila

Balaicz Zoltán polgármester és dr. Kovács Gábor jegyző sajtótájékoztatón ismertette pénteken a legfontosabb témákat. A közgyűlés zárt ülésen döntött arról, hogy Zalaegerszeg Innovációs Díját a EuropTec Kft. és a Zala-Depo Kft., a Kultúra Mecénása Díjat pedig dr. Iván Nándor kapja. Újjáalakult a város idősügyi tanácsa, az elnök Balaicz Zoltán polgármester, a két alelnök Gecse Péter alpolgármester és dr. Kocsis Gyula önkormányzati képviselő lett. A polgármesteri hivatalban  feladatkörét és személyi állományát tekintve is megerősített polgármesteri kabinet jött létre – Vizlendvai László vezetésével –, továbbá egységes műszaki osztály – vezetője Czukker Szilvia, helyettes vezetője Gángó Gabriella és Cseke Tibor – alakult. A továbbiakban önálló főépítészi osztály is működik. A Zalaegerszegi Televízió Kft. ügyvezetőjévé Frauenhoffer Mártát választotta meg a közgyűlés. A Zalavíz Zrt. vezérigazgatója továbbra is Nagy András, az igazgatóság elnöke pedig Arnhoffer András lett.

Elhangzott továbbá, hogy a köztisztaságról és településtisztaságról szóló önkormányzati rendelet módosításával hatékonyabban tud eljárni a hivatal a gondozatlan területek ügyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!