Zalaegerszeg

2014.10.16. 20:08

Idősek Ki Mit Tud?-ján jártunk

Zalaegerszeg - A Városi Idősügyi Tanács művészeti és kulturális vetélkedőt szervezett az idősek hónapja alkalmából.

Nagy Katinka

 

A megmérettetésen hat kategóriában mutathatták meg tehetségüket a nyugdíjas korosztály képviselői. A vetélkedőn tízen indultak egyénileg, vers, prózamondás, ének kategóriában, illetve hat csapattal találkozhatott a közönség és a zsűri, ének, tánc és színi előadás kategóriában. A versmondók közt első lett Fülöp Katalin Alföldi Géza: Csak a gyökér kitartson című versével, 2. helyen Király Imre, harmadikon Molnár Gyuláné végzett. Próza kategóriában Murai Lászlóné, egyéni énekben Fersztl Istvánné, csoportos énekben az Évgyűrűk Nyugdíjas Klub, táncban a Nefelejcs Nyugdíjas Klub, színi előadás kategóriában a Szivárvány Dalkör végzett az első helyen.

A győztesek jutalmukat a programsorozat záró rendezvényén, október 28-án 14 órától vehetik át a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben. Ez alkalomból előadást tart dr. Papp Lajos szívsebész professzor, Zalaegerszeg díszpolgára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!