Zalaegerszeg

2012.07.24. 06:14

Főzőversenyek és focimeccsek

Teskánd - Falunapot tartottak a hétvégén Teskándon. Főző- és sportversenyek, kulturális bemutatók zajlottak a háromnapos rendezvényen, mely befogadta a megyei polgárőr-találkozót is.

Szabó Judit

Hagyományosan a teskándi falunapon adnak egymásnak randevút a megyében működő polgárőr egyesületek, s a hétvégén is tüzet gyújtottak bográcsaik alatt a rendezvényen. Odébb egy másik főzőverseny zajlott a helyi és környékbeli   egyesületek, baráti körök részvételével.
 
- Kávásról jöttünk tizenhatan. Fociztunk, s reggel nekiálltunk hat kiló  marhacombból és -lábszárból pörköltet főzni. Olyan éhes volt a társaság, hogy semmi sem maradt a kondérban - mondta Nagy Zoltán.



Tóth István Jánosné teskándi polgármestertől megtudtuk: a hétvégén   amatőr és profi csapatoknak is rendeztek futballtornát, de volt terepjáró-bemutató, vízifoci, kulturális program,  és koncertek is szórakoztatták az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!