Zalaegerszeg

2010.12.08. 19:15

Zalai csocsó sikerek Budapesten és Győrben

Az elmúlt hétvégén kétnapos regionális csocsóversenyt rendeztek Győrben. Kozák Gábor a viadal szervezője elmondta, igen rangos és több embert megmozgató verseny zajlott a két nap alatt, amelyen szinte minden magyar csocsó-egyesület képviseltette magát. A Győri mikulás csocsó-versenyen (sorsolásos-páros) egerszegi siker született.

Horváth László

De ne szaladjunk annyira előre az időben, hisz’ nemrég rendezték meg az I.Sardi Sport Open Csocsóversenyt ELTE KCSS Kollégiumában, ahol Magyar bajnoki címet szerzett Nagy Attila (Nagykanizsa) – Horváth Ferenc Henrik (Zalaegerszeg) duó Rookie páros kategóriában. Sorsolásos párosban, pedig a zalaegerszegi Czinder Ádám-Kiss Géza kettős bizonyult a legjobbnak.

Győrben sorsolásos páros kategóriában húsz csapat indult, a megmérettetések során a Horváth Ferenc Henrik – Pritsker Oleg duó nem talált legyőzőre, így övék lett az aranyérem.

A közeljövőben Toponáron rendeznek csocsóversenyt, december 18-án, szombaton 11 órai kezdettel (Kaposvár-Toponár, Toponári út 31.)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!