Zalaegerszeg

2010.11.16. 07:31

Rendhagyó gólyaavató

Joghurt, szemkendő, csipsz és szívószál. Aki nem tudja, hogy mi az összefüggés a dolgok közt, biztosan nem vett részt a Ganz- Munkácsy-szakközépiskola pénteki gólyaavatóján.

Horváth Viktória

 

 

A műkedvelő tehetségek után aztán igazi profi művészek is a színpadra álltak: a Hevesi Sándor Színház társulatának két tagja, Hertelendy Attila és Foki Veronika szórakoztatta musicalslágerekkel a fiatalokat.

És akkor térjünk vissza a bevezetőben említett dolgokra: az ételek és eszközök a versengés elején kaptak szerepet, amikor a bemutatkozó gólya-osztályok műsoruk után szórakoztató és változatos feladatokat kaptak. Például csipszet kellett átpakolniuk az egyik tányérból a másikba egyetlen szívószál segítségével; később egy bekötött szemű diák etette társát joghurttal, több-kevesebb sikerrel. A vetélkedő utolsó próbája a fiatalok által talán legjobban várt karaokee volt, amire egész héten készülhettek a diákok, s amibe besegíthettek a nézők is. Az estet a hagyományos gólyaeskü zárta, a versenyt pedig a 9. L osztály nyerte.


.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!