Zalaegerszeg

2006.09.07. 02:28

Szombati vigalmak

Zalaegerszeg (ag) - Két településrészi önkormányzat is rendezvényt tart a hét végén. Olában és Alsójánkahegyen várják az érdeklődőket a szombati programokra.

nincs nev

Olában a településrészi önkormányzat az Ebergényi úti lőtér udvarán rendez pikniket a környék lakóinak. A program szombaton délután kettő órakor kezdődik.

Alsójánkahegyen idén negyedik alkalommal tartják meg a szüretköszöntő fesztivált. Kettő órakor avatják Szent Orsolya szobrát és a megújult Zárda utcát, ezt ökumenikus ima követi. Három órától a Szent László utcai óvoda udvarán kezdődnek a zenés, vidám programok. Főző- és borverseny, kézműves foglalkozás, kispályás foci és streetball-bajnokság kínál elfoglaltságot. Fél kilenckor lép fel Bella Levente, aztán népszerű operettek következnek, majd tíz órától Kaczor Ferit hallhatják a nézők.

A rendezvény miatt délután háromnegyed kettőtől egy órán át az Orsolya teret és a környező utakat, ezt követően éjfélig a Szent László úti óvodával határos utcákat lezárják. A forgalmat közterület-felügyelők irányítják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!