Zalaegerszeg

2006.09.14. 02:27

Sportpályát avattak

Milejszeg (haa) - Többfunkciós aszfaltpályával gazdagodott nemrég a település, melynek múlt szombati falunapján a létesítmény átadása mellett közösségi programok sokasága kínált élményt.

nincs nev

Mint Szekér Jenő polgármestertől megtudtuk, a Nemzeti Sporthivatal és a Mobilitás pályázata keretében 2,5 millió forintot sikerült lehívni a sportpálya átépítéséhez, további 1 milliót az önkormányzat önerőként biztosított, a 4,1 milliós költség fennmaradó hányadát pedig társadalmi összefogás révén teremtette elő a település. A kézilabdakapuval és kosárlabdapalánkkal bővített, felújított pályát Garamvölgyi György, a megyei közgyűlés alelnöke és Góra Balázs, az ifjúsági és sportbizottság elnöke avatta fel, elsőként azonban Kálinger Roland plébános talált a kosárlabdával a gyűrűbe, miután megáldotta a létesítményt. A nagysikerű falunap kézműves foglalkozásokkal, előadásokkal és vetélkedőkkel folytatódott; a falu legerősebb embere címért vívott küzdelemben például a hölgyek közül Salamon Istvánné, a férfiak sorában pedig Orsós Attila bizonyult a legjobbnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!