Zalaegerszeg

2006.09.28. 02:27

Kibővült játszótér a Kodály úti óvodában

Zalaegerszeg (tt) - Átadták kedden a Kodály Zoltán úti óvoda kibővített játszóterét. A mintegy 5,5 millió forintos anyagi fedezetet a város önkormányzata a Tündérkert program keretében biztosította.

nincs nev

Békefiné Bertók Andrea, a Landorhegyi Integrált Óvoda Kodály Zoltán úti tagóvodájának vezetője érdeklődésünkre elmondta, olyan játszótér született az intézmény területén, amely természetes mozgást biztosít a fiataloknak. A vezető verses bevezetője után a gyerekek zenés-táncos előadással köszöntötték az egybegyűlteket. Ezt követően dr. Gyimesi Endre, a város polgármestere elmondta, az önkormányzat a Tündérkert program keretében 5,5 millió forintot biztosított a játszótér megújulására. A játékokat a megyeszékhelyi Bubicsné Pethő Ibolya tervezte, a kivitelezést a Lész Kft. végezte.A műsor végén a gyerekek örömmel vették birtokukba az új játszótéri elemeket: a toronykombinációt, a kétüléses lengőhintákat, valamint az autós, a robogós és a négyüléses rugós játékokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!