Szilvágy

2016.02.29. 13:43

Hegyi túra kerékpárral, gyalogosan

Szilvágy – Az elmúlt hét végén tartották a göcseji község környezettudatos szemléletformáló projektjének záró rendezvényét.

Gyuricza Ferenc

A program keretében a falubeliek túrán vettek részt, amely a település melletti szőlőhegyen kialakított szabadtéri tornapályához vezetett. Az érdeklődők gyalogosan és kerékpárral is érkezhettek, ez utóbbi lehetőséget főleg a gyermekek használták ki – tudtuk meg Péntek Katalin polgármestertől.

A túrát követően a település művelődési házánál folytatódott a rendezvény, itt a hulladékgazdálkodással és a szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos ismereteikről adhattak számot a résztvevők. Miután az érdeklődők között több hibátlan megfejlő akadt, így a fődíjat köztük sorsolták ki, s a szerencse Bedőné Bécs Máriának kedvezett. A gyermekek pedig mindannyian kaptak ajándékot.

Péntek Katalin azt is hozzátette, a projekt részeként rövidesen megérkeznek a komposztálóedények is, minden család kap belőlük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!