Surd

2016.09.16. 15:26

Az idősek otthonka-sztriptíze és raptánca lenyűgözte a közönséget

Amikor a kanizsai, Kodály utcai Idősek Klubjának csinos asszonyai, snejdig férfiú társaságában a falu közösségi házának pódiumára léptek, szem nem maradt szárazon.

Szabó Zsófia

Az otthonka-sztriptízt és a hip-hop zenére történő takarítósdit közel százan kísérték hatalmas ovációval, a múlt heti, immár ötödik alkalommal megtartott Kulturális Klubfesztiválon. A rendezvényen, amit a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény (NESZI) szervezett, több idős klub adott táncos-zenés műsort.

A Fogyatékkal Élők Napközi Otthonának lakói pedig megható színdarabbal örvendeztették meg a népes közönséget.– A klubfesztivál ékes bizonyítéka annak, hogy idős korban is lehet aktívan élni – jegyezte meg Koller Jutka, a NESZI igazgatója, aki hozzátette: az intézmény lakói nem csak erre a fesztiválra készülnek „gőzerővel”, hanem a közelgő, október második felében tartandó Idősek Hete rendezvénysorozatra is.

Balogh Lászlóné (balról) és  Dezső Jánosné is rappelt a klubfesztiválon. Koller Jutka igazgató és Kanász János polgármester megdicsérte a fiatalos, mozgékony hölgyeket

– A nótaszó, a finom ételek mellett jókat mulathatnak, egyúttal új barátságokat is köthetnek az idős emberek, ami igazán feltölti őket lelkileg – ezt mondta Kanász János, a vendéglátó szerepét betöltő Surd község polgármestere.A fellépő csoportok igazán kitettek magukért.

– Szeretünk nagyokat nevetni és jókat szórakozni. Magunk és egymás örömére – árulta el Gőbölös Lászlóné és Balogh Lászlóné, a surdi idősek képviseletében.A nap legjobb produkciójáért serleg is járt, amit idén a Kodály utcai szépkorúak kaptak pikáns, vicces táncukért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!