Surd

2016.02.04. 13:47

Közmunkásokkal ebédelt a surdi polgármester

Surd – A dél-zalai településen odafigyelnek a gesztusokra. Ez abból is leszűrhető, ahogy az önkormányzat kifejezi elismerését és köszönetét a tucatnyi közmunkásnak.

Pásztor András

Surdon az elmúlt fél évben többször is megvendégelték a településen dolgozó közmunkásokat. Kanász János polgármester – saját költségén – havonta egy alkalommal a kultúrházban közös ebéd keretében köszöni meg a falu érdekében végzett tisztességes és lelkiismeretes munkát.

– Jelenleg 11 fő közfoglalkoztatott dolgozik a faluban, akiknek a közterületek rendben tartása a feladata – mondta a polgármester, majd hozzátette: a surdi közmunkások nem csak imitálják a munkát, nekik köszönhető, hogy a közel 11,5 hektárnyi közterület télen-nyáron rendezett képet mutat. – Úgy gondolom: fontos, hogy szavakban és tettekben is elismerjük a jól végzett munkát, hogy mindenki érezze, fontos láncszeme a közösségnek – fogalmazott Kanász János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!