Sportvilág

2013.05.10. 12:42

Női kézilabda BL: a fogadóirodáknál a Győr az esélyes

A Larvikban aratott háromgólos (24-21) siker után a fogadóirodáknál egyértelműen a Győri Audi ETO KC az esélyes a női kézilabda Bajnokok Ligája megnyerésére.

MTI

A Tippmixen a szombati, veszprémi mérkőzést illetően a Győr győzelme 1,32-szeres, a norvég rivális sikere 3,35-szörös pénzt ér. A végső diadal oddsai a Győr esetében 1,02, a Larviknál 5,80.

A bwinen a hazai győzelem 1,35-szörös, a vendégdiadal 4,00-szeres szorzóval bír. Amennyiben az ETO nyeri a BL-t - függetlenül a visszavágó eredményétől -, akkor 1,05, ellenkező esetben 8,00 a nyereményszorzó.

Az unibeten csak a veszprémi mérkőzés kimenetelére lehet fogadni. A győri diadal 1,40-es, a Larvik-győzelem 3,75-ös oddsszal bír.

Martin: a lényeg, hogy kijöjjön a tudásunk

A Győri Audi ETO KC edzője, Ambros Martin szerint lényeges lesz, hogy kijön-e csapata tudása a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjének szombati, veszprémi visszavágóján, a norvég Larvik ellen.

Az első, idegenbeli találkozót 24-21-re nyerte a magyar bajnok, amelynek trénere pénteken elmondta: komoly újításra nem számít az ellenféltől, mert egy hét kevés ahhoz, hogy jelentős változtatást tudjanak eszközölni a játékukban.

- Esetleg azt el tudom képzelni, hogy védekezésben lesz valami újdonság a tarsolyukban, de számunkra az a lényeg, hogy bármivel is rukkolnak elő, mi minél gyorsabban tudjunk erre reagálni - jegyezte meg.

Elárulta: a mostani hét első felében a múlt vasárnapi meccs tanulságait dolgozták fel, a másik felében pedig tovább csiszolták a játékukat, támadásban és védekezésben egyaránt.

- Új elemekkel nem készülünk, tisztában vagyunk vele, hogyan tudjuk megnyerni a meccset, a lényeg, hogy kijöjjön a tudásunk - fogalmazott  Ambros Martin.

A szombati visszavágó 15.15 órakor kezdődik a Veszprém Arénában.

Ezek is érdekelhetik