Sportvilág

2006.09.27. 02:28

Olcsóbban Pekingbe

Budapest (mti) - Az athéninál magasabb színvonalú ellátást ígér, mégis 30 százalékkal olcsóbban szerveznek utakat a 2008-as ötkarikás játékokra.

nincs nev

Ez derült ki a Magyar Olimpiai Bizottság Peking téged vár elnevezésű kampánynyitó sajtótájékoztatóján. Mausz Gotthárd, a Pegazusa Pegazus Sport Tours Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a 12 hektáron elterülő Longmai Resort gyógyfürdőkomplexumban háromezer magyar szurkoló vendéglátása oldható meg. Az olimpiai stadiontól 45 percre fekvő üdülőközpontban sportolási lehetőségek és kulturális programok várják a vendégeket. Kamuti Jenő MOB-főtitkár kiemelte, hogy a drukkerek aktív részvétele nagyban hozzájárulhat a várható magyar sikerekhez. A sportdiplomata a magyar előkészítő-bizottság vezetőjeként a helyszínen győződött meg arról, hol tart a kínai főváros a felkészülésben. Kamuti szerint a létesítmények már két évvel a játékok előtt szinte készen állnak. A Peking téged vár kampányban 22, a sajtótájékoztatón is megjelent olimpiai bajnok vesz részt. A kampány részeként a Magyar Televízió Út Pekingbe címmel olimpiai magazinműsort készít, mely a játékokra készülő versenyzők bemutatása mellett a Peking Szurkolói Klub eseményeivel is foglalkozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!