Sportvilág

2006.09.30. 02:29

Az ászok kivárnak

Sanghaj (mti) - Az első- höz hasonlóan a második szabadedzésen is Alexander Wurz, a Williams osztrák tesztpilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es világbajnokság Kínai Nagydíján.

Mórocz Zsolt

A pénteki második tréningen a BMW Sauber német tesztpilótája, Sebastian Vettel érte el a második, a Honda brit tartalékja, Anthony Davidson pedig a harmadik időt. A világbajnoki pontversenyt vezető spanyol Fernando Alonso (Renault) a második edzést már nem hagyta ki és végül a hatodik eredményt produkálta, míg legnagyobb riválisa, a két ponttal mögötte álló német Michael Schumacher (Ferrari) az ötödik lett.A pénteki szabadedzéseket követően kicserélték a motort a Ferrari brazil pilótájának, Felipe Massának az autójában, így a szombati időmérős pozíciójához képest tíz hellyel hátrébbról kezdheti majd a Kínai Nagydíjat.- Összességében rossz napom volt. Azért is különösen szomorú ez az eset, mert a délután folyamán sokáig remekül működött az autó - kesergett Massa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!