Sport

2017.05.04. 16:51

Döntetlenre adták a kanizsai pólósok

A MAFC elleni győzelem után az UVSE-vel szembeni döntetlennel folytatta idegenbeli sorozatát a Kanizsa VSE OB I B-s férfi vízilabdacsapata a bajnokság 9-14. helyéért zajló rájátszásban.

Zalai Hírlap Sport

UVSE–Kanizsa VSE 10-10 (1-2, 3-2, 3-4, 3-2)

Budapest, 30 néző. Jv.: Dodog, Vogel.

KVSE: Pelle – Bakó 1, Kaszper dr. 1, Szepesi 1, Kéri 2, Cserdi I. 2, Albert. Csere: Kis Cs. (kapus), Kis Zs., Virt M. 2, Skriba, Molnár D. Edző: Simonka Ferenc.

Nyitott medencés, egyben villanyfényes mérkőzés várt a Kanizsa VSE-re az UVSE ellen a Margitszigeten. Az első negyed elején büntetőből az Újpest szerzett vezetést, de Cserdi István és Virt Mátyás akciógóljaival fordítani tudott a KVSE. A második játékrész még több gólt és izgalmat hozott. Szepesi Bence megúszásból kettőre növelte a kanizsai előnyt, de a negyed vége az újpestieké volt (4-4). A harmadik negyedben kezdetben felváltva estek a gólok, Cserdi, Bakó Csaba találataira azonnal válaszolni tudtak a hazaiak, de aztán a KVSE két góllal elhúzott Kéri Péter emberelőnyös, majd Virt centergóljával, a végén az UVSE csak szépíteni tudott. A negyedik negyedben Kéri nagy góljával lett 7-9, azt követően viszont ritmusát veszítette a kanizsai csapat. Cserdi azért még szélről beköszönt, majd Szepesit brutalitásért kiállították a medence közepén. A Kanizsa VSE emberhátrányban fejezte be a mérkőzést, az UVSE pedig élt a lehetőséggel és egyenlített.

Simonka Ferenc: „Az egész mérkőzést kontrollálva, szinte végig vezetve, egy játékos súlyos fegyelmezetlensége miatt nem tudtuk begyűjteni a három pontot.”

Jók: Pelle, Cserdi I., Virt M.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!