Sport

2016.11.23. 22:02

Benke Szilárd a kispadon - Mészáros Richárdot is meghívták a szombati All Star-gálára

Zalaegerszeg - A Nyugat válogatottjában kezdőként pályára lépő Emanuel Ubilla mellett két további zalai résztvevője lesz szombaton a férfi kosárlabda All-star Gálának.

Az egyik Mészáros Richárd, a Hévízi SK NB II-es férfi kosárlabda-csapatának játékos-edzője, aki az idei országos amatőr hárompontos dobóverseny győzteseként kapott meghívást a programra.

A volt élvonalbeli kosaras szombaton, a fővárosi Tüske-csarnokban jelenlegi profikkal mérheti össze tudását a tripladobó versenyben. A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének honlapján pedig tegnap nyilvánosságra hozták a gála főmérkőzését vívó Nyugat-, illetve Kelet-válogatott cseréinek névsorát is.

Ismert: a kezdő ötösök a szurkolók internetes szavazatai alapján álltak össze, és a nyugati csapatot a feldobás után a Zalakerámia-ZTE KK amerikai játékosa, Emanuel Ubilla irányítja majd.

Tegnap pedig az edzők (nyugaton a körmendi Teo Csizmics és Hencsey Tamás) kijelölték a cseréket is. A ZTE KK még egy kosarast küldhet a gálára, Benke Szilárd személyében.

A szombati Kelet-Nyugat meccs 18 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!