Sport

2016.10.17. 11:43

ZVE: most a jubileumra került a hangsúly

Az Apáczai ÁMK-ban szombaton a kadet, vasárnap pedig a junior korosztály legjobb magyar női, illetve férfi versenyzői léptek pástra.

Varga Andor

A viadalok zárása után Darabos Gézát, a ZVE elnökét kértük rövid összegzésre.

– Először rendeztünk versenyt az Apáczaiban, és mondhatom, nagyszerűen vizsgázott a helyszín – kezdte. – Mindenkitől csupa pozitív visszajelzést kaptunk a rendezésről, az volt az általános vélemény, hogy Zalaegerszeg most is olyan jó házigazda volt, mint mindig. A klubtagok és civil segítők munkája mellett ehhez kellett a város támogatása is. Nagyszerűen sikerült a jubileum alkalmából szervezett baráti összejövetelünk is szombat este, az egyetlen dolog, amiben némileg elmaradtunk a saját várakozásainktól, a versenyzőink eredményei voltak. Talán a különleges alkalommal, a 25. születésnappal járó izgalmak tették, hogy senki sem nyújtotta tudása legjavát. De van még idő csiszolni a formát a hat hét múlva következő országos bajnokságra.

A kétnapos válogatót természetesen sportszerű légkör jellemezte

Fotó: Pezzetta Umberto

Győztesek és zalai helyezések. Kadet, nők: 1.Kalocsai Virág (Törekvés), ...34. Matyovszky Borka (ZVE). Férfiak: 1. Korom Erik (Törekvés), ...12. Németh Zalán, ...18. Darabos Vince, ...38. Szekér Barnabás, 39. Csonka Balázs, ...42. Kerényi Gábor Manó (mind ZVE). Junior, nők: 1. Kondricz Kata (BHSE). Férfiak: 1. Mészáros Tamás (UTE), ...20. Wolf Ádám, ...29. Simon Kristóf, ...35. Darabos Vince, 36. Németh Zalán (mind ZVE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!