Sport

2016.03.25. 13:05

Szekszárdon zárja az alapszakaszt a ZTE NKK

Szombaton Szekszárdon zárja az alapszakasz küzdelmeit a ZTE NKK NB I A-csoportos női kosárlabdacsapata.

Kerkai Attila

Az egerszegi lányok nyolcadik helyezése már biztos, és az is, hogy a jövő szerdán kezdődő play off-ban az éllovas Sopronnal kezdik meg a rájátszást. Addig is, Szekszárdon még vár egy mérkőzés Gáll Tamás együttesére.

A ZTE NKK a legutóbbi fordulóban csaknem a forduló meglepetését szerezte, de végül hiánya vezetett 24 ponttal is, győzött a DVTK, de... A zalaiak erőt meríthetnek abból a találkozóból.

- Megteremtettük a lehetőséget a győzelemre, de nem éltünk vele, s nagyon jól látszott a későbbi elemzéskor, hogy miért - mondta Gáll Tamás vezetőedző, amikor az utolsó forduló előtt megkerestük. - Vezettünk 24 ponttal, s az nem csak az ellenfél erénye, hogy innen fordított, hanem a mi hibánk is, hogy ezt hagytuk. Viszont a lányok a mérkőzés során jól dolgoztak, ezt is láttuk. A Szekszárd erős csapat, négy légióssal, amely agresszíven védekezik. Mi igenis fel akarjuk venni a kesztyűt, s azt nem mondom, hogy bravúrra készülünk, viszont egy jó meccset akarunk velük játszani a hamarosan kezdődő rájátszás előtt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!